tankar om träning

Tumblr_m27sep6ox71r6ipclo1_500_large
Har funderat mycket på det här med vikt och fett på senaste tiden. Jag ska vara ärlig och säga att jag många fler dagar i veckan känner mig tjock och ful än smal och vacker men det sitter som i sen ett tag tillbaka. Älskar bara att läsa om personer om verkligen älskar träning och är sådär lagom tränade men inte jättesmala och man känner att det där, det hade faktiskt kunnat vara jag. Det är inte omöjligt! Ursäkta mig för nu låter jag som en liten hurtbulle, sanningen är den att jag ska äta plättar nu inte träna som jag borde göra. Skyller detta inlägg på våran idrott och hälsa kurs som jag tycker fokuserar alldeles för mycket på att förbränna fett och träna 324567 gånger i veckan. Inte okej!

A heart like yours in a time like this

Halvt oinspirerande collage från Weekday, Monki och Topshop. Imorgon åker jag till Stockholm för att träffa min alldeles underbara släkt som jag saknar så. Pepp!

Champange!

Har gjort en liten ändring i designen så uppdatera för allt i världen! Vill någon ge respons så tar jag tacksamt emot, min hjärna orkar inte med fler kodmallar ikväll godnatt,

I wanna feel something, something around me.

Ena stunden tänker jag att nu berättar jag bara, Säger vad jag känner rakt ut och andra stunden kommer tvivlet krypandes och tänker att du kommer inte gilla mig, jag kommer förstöra allt fint som är. Ta risken Emma. Du lämnar ju ändå det här snart.

Dansa, Fastän

Idag hade jag min nya skjort/klänning från Monki jag köpte i Luleå i helg. Älskar den riktigt mycket eftersom man kan ha den utan byxor lika med skönt! ikväll ska jag och Karin försöka komma in på dansens dag trots att biljetterna tog slut igår. Hoppas hoppas vi kommer in verkligen!

Jag vill bara flyga rakt fram


Så så så så kul helg. Sa till Linnea att jag ser ljust på framtiden. Tror det är sant till och med. Har funderat och pratat mycket om framtiden med mina lulebor och jag ska säga att ni är så fina och jag kommer dö av saknad när jag åker i juli. Kärlek till er alla.

Bristande kunskap

Imorgon åker jag till luleå, kul kul kul. Har gått runt i en bubbla hela veckan och trott att vi inte har något att göra i skolan för att sedan idag bli överröst med provdatum och inlämningsuppgifter. Begrav mig levande. Nu ska jag sova och ihelg ska jag inte slösa massa pengar. Hör du det Emma, hör du det!?

money can't buy me love love love

Pluggar och är trött och allt nu för tiden. Har ingen inspiration. En lista på roliga saker jag ska göra inom en snar framtid:
  • Åka till Luleå på sista Ledarkursen
  • Förhoppningsvis se hungerspelen
  • Åka till Stockholm och träffa släkt
  • Fira valborg där
  • Köpa nya kläder där

hon var kär i kärleken själv

En blandning från en helg som har varit mer än bra. Har blivit frisk, hängt med musikfolk, sprungit, köpt kläder, fikat, använt min vårjacka, fotat bilder från när man lillebror var liten. så söt. Imorgon är det skola likamed bajs men inte länge kvar nu!

Klänningar

Två nya från Asos och H&M. Är kär.

buns

igår köpte jag en grej som man sätter ihåret så man får en sån här "bun". tyckte det blev riktigt fint! Köpte även ett fintfintfint läppstift och en helt stört fin klänning som jag inte alls behövde, ska visa senare!

Kul kul kul

Igår var en kul kväll som slutade med Alice, Ellenor och massor med killsnack. Idag åker vi till Kiruna det ska bli kul hejdå!


This is were i'll be

Fick några bilder från min counsellor Doug i Perth. Dör så fint det är vill åka nu nu nu!

Topp fyra bästa filmer just nu.

Scott pilgrim Vs. The world
Memoirs of a Geisha 
Dirty Dancing 
Changeling

Morgonen efter

på söndag så åkte vi ut med skotern och grillade
Här är snyggagnes
och jag och Linnea var så glada så
Sen på måndag så sov vi lite för lite
och åkte på dundret
och promenerade
Sista dagen fikade vi på alla tiders
Mitt hår ville inte vara med
Sen åkte vi buss och såg Juno och åt världens godaste pasta innan mina flickor åkte hem. Ni är så fina ni!

Påsklov

Just nu är jag i Lannavaara och det är så himla skönt fast jag har blivit sjuk. Glad påsk allihopa!

american flag

Idag är jag gladgladglad för jag har fått en alldeles egen counsellor i Western Australia, har fått se massor med fantastiska bilder därifrån och håller på att beställa egna visitkort. Det pirrar i magen och jag får rysningar när jag tänker på att jag snart, alldeles snart är påväg till kängurulandet! Kan. Inte. Fatta. Ikväll är det sång och pizzahäng med Ellenor och Judit. Pepp. Vi hörs hejdå! ( toppen är från top shop och byxorna från bikbok)

helgbilder

fem bilder från min helg. Satt barnvakt från sju på morgonen tjänade massa pengar, fägade hår och pratade liv med Ellenor, såg titanic med fyra fina tjejer, Mös i min säng hos mamma och njöt av solen.

RSS 2.0