Imorgon åker hon

 
imorgon åker jag, Emma Pettersson på min livs första festival, peace and love i borlänge för att vara exakt och jag är så otroligt tagg! jag och fem andra roliga brudar i fem dagar, party party party! på söndag är jag tillbaka med massor av mera om denna fantastiska händelse! fred och kärlek människor!

Lite midsommar

Fotade skamligt lite under hela dagen/kvällen/natten men hade en så sjukt fin midsommar på en ö utanför luleå med så fina människor. Nattbad, grillning, bastu och spel. Är annars otroligt frånvarande här just nu men allt annat kommer emellan, vilket är bra. Snart börjar mitt utbytesår och då ska jag försöka skriva här regelbundet, om det går! Godnatt människor

Festival och livsresor


Kläder från Monki, halsband från Ginatricot och skor från have2have.

Idag åker jag hem från Lannavaara. lite mer utvilad och lite brunare än förr. Älskar att vara här och vill inte komma hem. Fast på onsdag åker jag till Luleå och firar midsommmar och om exakt en veckan så är vi påväg till Peace och om exakt trettio dagar åker jag till Australien. jag har mycket att se fram emot! Har förresten efter flera månaders total coolhet om att resa bort ett år börjat inse vad det faktiskt betyder att vara borta ett år och är nervös så magen revolterar varje gång jag tänker på det. Jesus alltså.

Photo booth


whats going on

Hej en uppdatering på livet:
  • Jag är i Lannavaara hela veckan
  • JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA HOST FAMILY
  • JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA HOST FAMILY
  • om två veckor åker vi på peace!
  • Jag ser om alla skinsavsnitt just nu
  • JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA HOST FAMILY
Nu vet ni.

Strawberry swing, back in the days

Igår hade jag som sagt var avskedsmiddag och såhär såg det lite ut. Klädseln var aftonklänning och jag bjöd på trerätters och dukade fint. Älskar temamiddagar/temafester, önskar fler gjorde det ibland för det äger! Bilderna har jag fått av Mathilda och Moa därav den fina kvalitén. Dessa systemkameror alltså. Jag vill ha en.

Party people

jag har haft avskedsmiddag men levde i förnekelse hela kvällen och vägrade säga hejdå eller hålla något tal om hur mycket jag kommer sakna alla mina tjejer. Ni är alla så fina, Jag kommer sakna er otroligt mycket! Allt är så mycket lättare att säga på cyber space. Idag är det peace planering och det kommer bli fett. Hejdå!

Ett år sedan, känns som en livstid

Tänker på för nästan exakt ett år sedan. På röda mattan och påväg bort från skolan där man kände till så väl och grät med alla kompisar man skulle skiljas ifrån. Jag var rädd men samtidigt så himla glad. påväg mot en ny start, En ny klass och nya möjligheter på en skola jag bara hade sett på avstånd. har funderat på vem jag var då och vem jag är nu. Så mycket har hänt sen jag var den lilla osäkra Emma, jag visste inte då att allt skulle vändas upp och ned för mig på bara några månader. Ja jag vet jag är bara 365 dagar äldre nu än då och jag pratar på som en tant om min barndom men sanningen är att jag var så liten då. Jag var naiv och rädd för att vara mig själv så jag gömde mig hela tiden bakom andra. Jag tror jag behövde ett skolbyte, en ny start för att verkligen "hitta mig själv" när jag tänker på att jag om bara 41 dagar sitter på ett flyg över världen för att helt kasta mig ut i okänt vatten så är jag ändå stolt att jag vågar. Jag är inte rädd att gå ett extra år eller missa allt som händer här hemma för det kommer finnas kvar och jag är redo för att lämna detta lilla samhälle nu, om så bara för ett år. Klyschorna svämmar över i den här texten men om jag fick gå tillbaka till mig själv för ett år sedan hade jag sparkat mig i baken och skällt på mig för att jag var så feg och inte vågade ta för mig och säga att jag visst var cool och modig eftersom du ska ju till Australien snart! Sluta bry dig om vad andra tycker om dig, du är bättre än så.

play sweet music baby yeah

ikväll har jag spelat med Erica och Ellenor på stan. plus fyra grader och minimalt med folk men vad kul det var! Trots otaliga krampanfall i fingrarna och rinnande näsa så njöt jag hela tiden. Glömmer ibland hur roligt det är med musiken och hur mycket jag faktiskt älskar att stå där på scenen med gitarren och sjunga, få applåder och glada leenden tillbaka när publiken tycker om det även om det många gånger bara är några få. Gud vad jag kommer sakna Gällivares fantastiska kulturskola och alla fina elever där när jag åker iväg. Hoppas bara på att de inte glömmer mig och att jag får komma tillbaka in i gemenskapen. Musik alltså!

Studentbalen 2012

Mer bilder senare men åh så fina. Dör.

I veckan har jag...

Fikat med Ellenor på stan...
Åkt longboard med Karin...
Varit så glad att skolan är slut med klassisar...
Varit på Matildas avskedsparty( hon ska till Mexico!!!) på bilden fina Moa...
Ätit hemmagjorda hamburgare med Ella-Maria och Karin...
Sen såg vi den läskigaste skräckfilmen jag någonsin sett: Julias Ögon. Har aldrig varit med om liknande ( ja jag lägger förväntningarna högt men det är sant) SE DEN!
Jag har också: börjat måla på min första tavla för i år, gjort bort de sista skolarbetena, bakat bröd, hängt med min mac, skypat med Agnes och Linnea, planerat sommmar och fått min asmegastora resväska som är gul. Det ni.

Vänner från söder

Så fina vänner ni är ni, Agnes och Linnea

Forgive/forget


Jag snurrar snabbare än tiden med ett hjärta som bultar värre än en speedmetal låt. Kastar morgondagen i papperskorgen och skrattar högre än alla andra. Motbevisar otillräckligheten och svävar högt där uppe utan att någonsin vilja landa. Dagar flyter ihop med nätter, jag vet knappt ut eller in och känner alla känslor på en och samma gång. Kan inte formulera hur jag vill detta ska fungera och känner hur missförstånden så lätt börjar hopa sig. Våra dagar är räknade men kämparglöden har börjat svalna. Bara tiden kan visa hur denna historia ska sluta, men jag är så less på att vänta på en tid som aldrig kommer.


Så jag bara fortsätter att pulsera, addera, agera, hantera, riskera, justera, chockera, diktera, summera, existera och detonera. Det är allt jag kan göra för tillfället HÄR

remedy

jeansjacka och skor från kupan, jeansskjorta BDG urbanoutfitters, jeans cheap monday, påse lazy oaf och linnet är Ericas fast från Acne. Idag är det min sista fredag i Svenska skolan på ett år, halleluja!

RSS 2.0