Giullana

Tänkte visa er några foton som jag tog av min vackra vän Giullana för ett projekt i skolan. Den coolast bilden jag hade ville inte visa sig här men jag är riktigt nöjd faktiskt! Ska fixa lite med redigeringen och så men sen är jag färdig. Första gången jag har fotat i en studio och det är hur kul som helst! Alla foto intresserade borde prova på det någon gång! 

En lista från min syster från hennes kompis från från från

nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag åt världens godaste lunch på medeltida festivalen. Japanska grejer var det. 
vad gjorde du kl 08 i morse? Satt på min skolbuss påväg till just skolan.

vad gjorde du för 15 min sedan? Spelade på min lånade gitarr

det sista du sa högt? Omg, that is just too scary

det senaste någon sa till dig: Emma come look at this, it's the superbug virus on tv!

vad har du druckit idag? Vatten och the 

vad var det senaste du åt? en rad av marabou chokladen jag fick av mommo och moffa <3

vad var det senaste du köpte? En handduk på target för jag skulle till stranden och glömde såklart handduken hemma...

vad är det för färg på din ytterdörr? Det beror på vilken man pratar om. Här i Aussie land är den brun.

vad är det för väder hos dig nu? Rätt varmt men mulet, plus mörkt

godaste glassmaken? Jag skulle vilja säga kombinationen av blåbär och daim med vit chokladsås på. Det är svårt att slå.

tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske, vet inte, har inte provat. 

sover du tungt? Ja, när jag väl somnar det vill säga. What up sömnproblem på senaste tiden...

drömmer du mardrömmar? Drömmer bara om att ingen bor kvar i lilla Gve när jag kommer hem. Konstigt. 

trivs du med ditt jobb? om mitt jobb är en rotary utbytesstudent så älskar jag mitt jobb. Väldigt mycket.

favoritklädsel? Kjol+t-shirt+coola skor+ mina john Lennon solisar såklart

favoritlåt just nu? private lawns-angus and Julia Stone.

vad ser du om du tittar till höger? En väldigt lila vägg, som alla väggar i mitt nya rum.

vad gör dig glad just nu? Att jag fick ett tennarmband och ett fint brev av mommo och moffa, dom vet när det behövs!

vad ska du göra härnäst? Läsa igenom min engelska läxa, är förresten top 20 av alla 101 year elevens på min skola i Engleska, känns som att jag kan det här nu. 

höger eller vänsterhänt? höger! Enda i familjen som är vänsterhänt. Bra på matte ska jag tydligen vara.

humör just nu? Utmattad efter ett rekord långt träningspass, 2,5 timmar på gymmet! 

favoritgodis? SVENSKT 

kläder just nu? svart t-shirt, shorts

sommarplaner? Sola, bada, Resa, Leva. Sommaren är på väg till Australien nu!

hur många kuddar sover du med? fyra för tillfället, använder bara två dock. 

morgon eller nattmänniska? Mer nattmänniska. Mornarna är jobbiga. 

vad är viktigast för dig? Respekt. I alla former. 

är du kittlig? Jag är sådär jättekittlig när jag är på det humöret. Är jag arg så kittlar det inte. 

snarkar du? När min näsa är ihopklimpad.

stjärntecken? Tvilling 

stökigt eller välstädat? Välstädat är alltid bäst. utmaningen är att hålla det städat. 

vad längtar du mest efter just nu? Min familj hemma i Sverige. Älskar dem alla så himla himla mycket. 
 

life life life

Sista skoldagen för alla år tolvare, så himla trist att de inte är i skolan mer!

Kiki bjöd på sushi middag äkta japanese style och det var huur gott som helst. Till efterrätt stekte marion Crepes till oss alla med nutella i, älskar kultur!
Konrad fyllde år och bjöd oss på pool party. 
Mina byxor var blöta och jag var tydligen såhär ledsen över det
Peter från Danmark som är en så sjukt cool kille.
Lite hängbilder och Outi i mina nya brillor. 
 
 
 
 
 
 

En stunds svaghet i allt det underbara

 
innan jag åkte sa alla att efter 3 månader kan man känna sig väldigt hemlängtig och deprimerad. Strunt prat tänkte jag, hur kan dom veta när alla längtar hem? Men nu är jag där. Just över 3 månader och jag har det så himla himla bra och kul men ändå sitter jag här och längtar så fruktansvärt mycket efter min familj och mina vänner, ett år borta är inget för veklingar! Varje dag är olik en annan och hur bra jag än har det så saknar jag mitt liv hemma. Det hade ju varit konstigt om jag inte saknade det alls. Ta mig inte fel ändå, jag vill inte åka hem ännu! Jag har så mycket kul att se fram emot och det här är bara en liten stunds svaghet men just precis idag vill jag bråka med min lillebror, sitta i bilen med min syster och sjunga för full hals, dricka the och äta scones med min mamma och krama min pappa. Just ikväll är det så men imorgon kanske jag har glömt bort allt och lever livet igen. Alla måste ha sina dagar och idag är min. 

Bali part I

I helt otroligt okronologisk ordning ska jag nu försöka visa er alla härligheter Bali hade att erbjuda. Får se hur många delar det blir innan jag är färdig! Har förresten några frågor att svara på men jag tänkte fråga först om det är någon mer som har någon fundering om att vara utbytesstudent? Jag vet att inte så många läser min blogg men som en snäll bloggvärd kan jag ju fråga iallafall! Hoppas alla mår bra och är glada idag!

shelly shelly shelly

snart snart snart ska jag lägga upp bilder från Bali men först måste jag flytta imorgon så nästan hela dagen idag har gått till att packa ihop alla mina saker och mellan det har jag träffat mina nya värdföräldrar lite snabbt samtidigt som jag blev tvingad/slängd upp på en öppen scen för att sjunga så jag gjorde som jag blev tillsagd och spelade säkerts Dansa fastän, gick helt okej men läskigt var det! Min nya familj verkar riktigt bra även fast jag bara träffat dem en gång, de gillar musik och konst och har ett fint hus (tror jag). Fast lite nervös är jag ändå, och lite jobbigt känns det att "börja från början" just när jag har hittat min plats i min nuvarande familj but change is good folks!  Nu måste jag försöka pressa ihop min resväska, varför har jag så jäkla mycket kläder för?! 

JAG LEVER

Efter tio dagar i Bali är jag nu "hemma" i Perth, Har haft så himla himla kul och jag har tusen bilder i kameran och jag ska visa dem till er när jag har sovit och ätit och packat upp min gula väska. Jag är trött. 

BALI BABY

Om exakt 9 timmar sitter jag och min alldeles underbara fantastiska vän på ett flyg med min värdfamilj påväg till BALI, INDONESIEN! fattar inte att jag faktiskt ska dit! 10 dagar av total härlighet och är så glad att Marion följer med, det gör hela resan tio gånger bättre! Ha det bra i höst Sverige, ska tänka på er när jag ligger på stranden och försöka uppdatera er med bilder under tiden, bye bye bye! 

exchange student mash up

Bilder från en dag på detta underbara lov då mitt distrikt och det andra distriktet i Perth slogs ihop till ett för ett tag. Vi samlades alla i fremanle som är ett av de finaste platserna jag vet och satt i en park i flera timmar och lärde känna varandra, så många coola och fantastiska människor!  Det här året blir bara bättre och bättre ju fler veckor som går, det bästa jag någonsin gjort! 

Kjolikjol

Köpte en ny kjol här om dagen, fin och skön och inte för tajt. Alla bra saker en kjol ska ha. Shopping här är förresten hur dyrt som helst och jag har inga pengar, borde spara till alla resor jag ska göra. Och förresten, JAG SKA TILL BALI! På tisdag (om en vecka) åker jag med min värdfamilj, Derek och Marion dit i 10 dagar för att leva lyx livet och bada i havet. Känns verkligen bisarrt att åka på semester när jag har världens semester här i Perth nu! Hej hopp jag älskar min mamma så mycket, puss på dig 

Cottesloe beach 01/09/12

Idag på stranden med massor av rotaryfolk, både inbounds och outbounds. över 30 plus var det idag och det här är vår, VÅR alltså! Vet inte om jag kommer klara sommaren.... Hur underbart fint, varmt och bra som helst iallafall, kan lätt vänja mig vid det här livet! 

RSS 2.0