EUFORI X1000

 
Igår var en av de bästa dagarna i mitt liv. Big day out i perth med Vampire weekend, The Killers, Crystal Castles, Avalanche City, Gary Clarke jr m.m. Och så träffade vi självaste Bandmedlemmarna i Vampire Weekend och jag var i exstas! Så lycklig lycklig lycklig åh herregud döghsödfksgkhngb. Så värt alla pengarna även vi i vår eufori missade Red hot chilli peppers och det hade ju varit coolt att se såklart men så är livet. Underbara Perth, utbytessår och musik alltså! 

 
 
 

Uppdatering, blogga är svårt...

Hej alla människor! Nu är Mommo och Moffa här och vi gör så himla mycket kul och imorgon åker vi söderut och provar vin och ser fina stränder och annat kul, det här lovet blir bättre hela tiden men om bara 2 veckor så är det slut.. Försöker njuta så länge jag kan! Fattar inte vad tiden går fort för mig och jag kommer bara närmre och närmre tolfte juli och det är fortfarande så mycket jag vill göra och se här! När skolan börjar och jag får lite tråkigt på studietimmarna när alla studerar och jag flummar runt utan något vettigt att göra så ska jag försöka göra en sorts lov resumé så ni får se allt kul jag har varit med om här down under, jag är rätt så lycklig!
 
Hoppas ni alla mår bra och allt, det borde ni göra!  Hejdåå från mig!

Pingviner och plus minus

Bilder från när jag och min andra värdamma gail åkte ut till Penguin Island förra tisdagen, så coolt!
 
+ imorgon kommer mommo och moffa äntligen hit för att spendera nästan 3 veckor med mig, åh vad jag längtar!
+ De tar med sig körkortsböcker så jag kan börja plugga, hej körkort!
+ Kunde springa för första gången på 3 veckor idag och det gick bra och jag ska bli hälsosammare från och med idag
+ Såg Life of Pi i lördags och den var så underbart bra och alla borde se den!
 
- Fick mitt avresedatum och åker hem den 13de juli, det kommer gå fort...
- Försöker spara pengar men kan inte 
- Idag var det ca 40+ och jag dog och stannade inne. 

Outi and Me are cool yo

8 seriösa och 1 rolig här på slutet. Kul med Photo booth och hur levde vi innan kamerornas tid? 
 

10 januari 2013

Igår hade jag en superkväll/natt med personer ovan plus några till hemma hos Celeste för att hon ska åka till Abudabi (wowowo) i sex månader på fredag! Mycket cool tjej det där! Mitt i allt det roliga fick jag ett mejl om min hemresa om 6 månader och det kändes inte alls bra, jag vill inte tänka på det ännu nu när allt är kul och bra! Men för alla sverigemänniskor så är jag planerad hem mellan 13-17 juli iallafall, är inte 100 när exakt ännu. Nu ska jag äta frukost och sånt kul, kanske simma i poolen lite, hejdå! 
 
ps! GRATTIS TILL TVÅ AV MINA FAVORITER KARIN OCH FILIP. ÄLSKAR ER BÅDA ENORMT MYCKET PUSS

densjundejanuaritvåtusentretton


Imorse tog jag några foton med dålig kvalité i photobooth som jag är säker på att ni vill se. Jag har en fin klänning på mig som jag är helt kär i och kommer från bästa lokala butiken Lucky 13 där de har de coolaste kläderna för billigt billigt yay party party lixom! Idag var jag på stranden med kompisar och jag höll på att dö av höga vågor ungerfär 10000 gånger men det var kul, sen kom det en haj och vi var tvugna att gå ur vattnet... Party pooper! Tror jag har fått lite solsting igen (måste skaffa hatt alltså) men jag är glad så hoppas ni är glada med!

Sydney Baby! part II

Andra delen av våran sydney resa över nyår. Gud vad kul det var alltså. Så värt förkyldningen som kom efteråt (såklart) På tisdag byter jag familj och det känns jobbigt men ändå kul, nästa tisdag kommer Mommo och Moffa och jag längtar så så mycket <3 Livet är rätt bra ändå, hejdå!

Sydney Baby! part I


RSS 2.0