Julhelg

Lite bilder från julafton. Fotade väldigt lite men som ni ser var vi ute med grannarna och byggde snögrotta och senare julbord med släkten. Fick så himla många fina presenter från alla verkligen så jag är sjukt nöjd! Imorgon åker jag och några 100 andra till älvsbyn för nyårsläger, är sjukt pepp speciellt som jag iår är gammal och vis och tänker ta med mitt alldeles egna täcke. Det kan ju inte bli annat än succé!

peppar peppar

Taggar läger på onsdag taggar stockholm måndag. Pepp pepp pepp!

Lite man kan lyssna på om man har tråkigt i vinter

Dedication to my ex- Lloyd, Lil wayne, andre 3000
a christmas duel- the hives, cindy lauper
please mr. postman- The marvelettes
call it what you want- Foster the people
40 day dream- Edward sharpe & The magnetic zeros
If you wanna- the vaccines
Paolo Nutni- these streets

åh åh åh


Åh hej du iphone 4s snart mycket snart är du MIN! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

God jul alla

Klänning monki halsband åhlins
Firar jul med familjen och alla mor och farföräldrar i år. Älskar kalle Anka älskar maten älskar stämningen ocheälskar hela grejen med jul. Grattis maria och josef (och gud) till det nyfödda barnet också!

as long as christmas time is here



har lekt tomte hos grannarna och ska snart börja klä granen. Fy vad julkalendern är spännande och fin och fy vad mysigt med jul ändå! Imorgon ska jag inte plugga ett endaste dugg så det så!

Glitter

(På bild agnes och Linnea på bästa fredagkvällen för två helger sen. puss på er)
Har just fått mitt allra första knytnävsslag i ansiktet av en liten åttaåring (som förövrigt var sjukt stark) så inväntar blåögat lagom till nyår... Ska baka pepparkakshus, laga mat och julshoppa idag. Har ingen lust med något juligt men hoppas på lite julkänslor när vi klär granen senare. Har inte sett något paket som liknade en iphone med hoppas hoppas att den finns där iallafall. God jul allihopa vi hörs imorgon!

forna tiders jag

askinganimal:  (by hello mr fox)
Lite uppdatering på livet:
  • Har från och med imorgon ett efterlängtat jullov
  • Idag ska jag fika med Karin och Naima
  • Sen ska jag nog och fika hos Isak
  • Efter det ska jag försöka mig på att baka lussekatter
  • Sen ska jag plugga ( måstemåste)
  • Sen ska jag längta efter julafton
  • Måste också tänka ut nyårsoutfit (historiskt)
Vad kul att du frågade.

feliz navidad

Har slagit in alla mina julklappar idag. Är riktigt nöjd med min väl genomtänkta design faktiskt. (ja jag vet det är töntigt). Älskar tanken på att det bara är två dagar kvar till jullov också!

tankar om utbytesår

Har kommit på mig själv med att de senaste veckorna när det har varit advent, lucia och allt däremellan att nästa år så är jag nog inte här. Det är en sjukt läskig men samtidigt så himla spännande tanke att tänka på. Nästa år så kommer jag inte sjunga i luciakören, nästa år kommer jag inte oroa mig för mina terminsbeslut (i det här landet dvs), Nästa år kommer jag inte åka på nyårsläger och jag kommer inte sitta i ett vardagsrum med mina kompisar och se att det snöar ute. Det är jättemånga som frågar mig om jag inte är rädd eller nervös över att lämna kompisar och familj i ett HELT år och sen vara tvungen att komma hem och gå ett år efter alla andra men sanningen är den att jag inte alls känner mig nervös! Jag har tänkt och drömt om att få åka sen vi hade en utbytestudent hemma hos oss och jag var nog ca 10 år skulle jag tro. Jag tyckte hon var så mogen och cool som bara vågade åka och då tänkte jag att det där ska jag också göra en dag. Mina allra bästa kompisar kommer finnas kvar och det ör de som räknas.
Tanken på att det faktiskt är ca 7 månader tills jag åker iväg och att jag inte vet till vilket land jag kommer åka ännu spelar så så så liten roll för i mina tankar så har jag redan åkt och jag vet att man inte ska ha så skyhöga förväntningar på sånt här men jag kan bara inte låta bli att drömma om dagen när jag landar på någon flygplats och börjar ett helt nytt liv i ett helt annat land i ett år och vilken chans det verkligen är för mig att ha möjligheten att åka. Jag är så sjukt lycklig som får möjligheten att åka och det låter som en klyscha att säga att man "kommer växa" under året men så känns det verkligen. En chans att växa och ha så kul som möjligt innan man kommer hem igen och fortsätter där man avslutade för ett år sedan.
Vet inte varför dessa tankar kom upp just ikväll men det känns som att julen är något speciellt och bara tanken på att jag nästa år kommer fira den någon helt helt annan stans gör att min mage blir alldeles pirrig och nu får det ta och bli januari så jag får veta var jag får åka!!

whoa whoa whoa

Ska på julbord idag. woop woop! Fattar inte att det är tre dagar kvar och sen har vi lov, det känns som att det fortfarande är november hos mig. Taggar nyår i älvsbyn där det kommer vara hsitoriskt tema på nyårsafton, måste hitta på någonting bra att ha på mig. Förslag?

Dom dimmiga dagarna

kär.

Saknar mumin


The no face boy

Lever och trivs i pappas gamla stickade som han fnös åt och sa "den där skulle jag slänga bort" hur vågar han? Har även mina älskade urban cigarettes jeans. Världens mest perfekta! Känner mig rätt snygg trots hår kaos och slitna ögon och nu ska jag på cirkelträning. Hejdå"

I want a hippopotamus for christmas

1. Stiligaste lillebrodern påväg till nobelmiddag på skolan.
2. Julkalendern på tv. Så himla fint.
3. En bild på en trött mig som borde göra läxa nu.

Winter city side

Ska på crossfit med mamma och sen till Karin ikväll. Är fortfarande utpumpad från igår men har inte ont i halsen *peppar peppar* Om typ 7 dagar så är det lov folk! Tagga tagga  taaggggaaaa

Lucia

Har idag sjungit på sammanlagt fem luciakonserter med två olika körer/grupper. Är helt slut i halsen och kroppen men åh åh vad jag älskar att sjunga! Skulle inte klara mig utan det för en sekund. Nu faller ögonen ihop godnatt.

spets och broderier

En liten lulebild såhär på kvällskvisten. Jag och Linnea provade världens finaste klänningar som det sedan slutade med att jag köpte till jul och nyår. Kommer känna mig som en ängel. typ. Ska baka nu hejdå.

Juleknark

Asmegafin julmusik från den Här listan jag hittade någonstans för ett tag sen. extrem julkänsla trots pluggstressen och luciapaniken. har haft en mysig helg ska visa bilder någon gång under veckan. Fint.

Åker iväg

Tumblr_lu5tnglmfh1r0g9oqo1_500_large
Säger hejdå för imorgon åker jag till Luleå. Känner mig stressad över att det är nästan exakt två veckor kvar till lov och högen med läxor är inte nådig. Ska ta det riktigt lungt lördag söndag och bland annat julshoppa med finaste Linnea. Pepp pepp pepp

Bloggare för varenda unge

Är numera stolt bloggare för Unicef. Inget konstigt med det, bara att man hjälper till extra mycket vilket verkligen behövs! Tycker ni ska göra samma HÄR

Rädda liv

21000 barn under fem års tid dör av näringsbrist, diarré och andra sjukdomar. Att siffror kring barn som dör är sjukt höga, hemska och ofattbara vet nog alla men vad man kan göra åt det är det nog färre som vet. 
Genom det här inlägget skänks sex påsar nötkräm som kan rädda liv till de mest behövande. Tack vare Unicef och deras samarbetspartner re:member. Så alla andra bloggare, skriv ett inlägg ungefär som det här som både sprider ordet och räddar liv! Efter inlägget är skrivet så pingar ni Twingly, läs hur man gör här

Vad vi lever för

Tumblr_lvlcliykbf1qd1aqio1_500_largeTumblr_lvbf8iejv21r3mxpoo1_500_largeTumblr_luxcypwejv1qk439qo1_500_large
Förlåt för dålig update men mina dagar består mest av plugg och sen stress för att jag borde plugga. Har på mig samma kläder hela tiden och är allmänt ful och tråkig. Drömmer mig bort till lite av dom här bilderna och ser fram emot nästa helg i luleå och grötkalas för att klara av denna trista vardag.

Lördag, Söndag så himla mysigt

Var på minikörläger med ungdomskören. Tände massor med ljus i kyrkan.
Det snöade och var fint. Och kul var det också.
Hade min berlintygpåse, hjärtklänning och Ericas jacka på mig.
'
Jag och lillebror bakade pepparkakor.
Firade andra advent med familjen och finmiddag.

hej kom och hälsa på

388295_2671700960784_1503955807_2651112_468867880_n_large
hej kom på konsert i malmbergets kyrka klockan 7 ikväll. julmusik och diverse!

Gör som Agnes

En liten gammal bild för jag orkar inte med att fota idag.
Och julpyntar lite på bloggen med lite snöflingor som faller. Tänkte det kunde vara fint såhär i juletider. Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt med tacos, idol, pepparkaksbak m.m. myyys!

souls are still searching for the light

Klurar på nyårs outfit nu när det bara är en måndad och tre timmar kvar tills vi hälsar 2012 välkommen. Bra med framförhållning. Måste köpa nya skor dock. önskar mig ett par jeffrey campbell med har inte så höga förväntningar på det.

oh those lips


Timbuktu

Såg att Timbuktu hade släppt ett samlingsalbum. Grym kille med grym musik. För att lyssna klicka på bilden!

RSS 2.0