Meh, låt mig sova

jäklar att det ska vara så svårt att slita sig från datorn. bloggar, läser bloggar, facebookar, kollar twitter, läser alla dina kompisars bloggar, lägger upp bilder på tumblr, kollar lookbooks, kollar kläder på fina affärer, chattar, mailar..... Galenskap.

I'll rather be in tokyo

Kom på att jag missade att visa skjortan mommo köpte till mig förra torsdagen, här är den. hundra riksdaler från VILA
Idag startar våran rock ensemble (band) äntligen! Taggar det och att jag sen ska på gymmet för första gången på två veckor då jag äntligen kan andas normalt igen. pepp pepp pepp!

skjortmani

Fint fint fint fint. Från Romwe, Weekday och Monki

foster the people- call it what you want

Älskar låten älskar videon. that's all.

felräkning

Skriver samhälls och online webcamar. Vill hem...

åh så fint

Så himla fint med all snö som kom igårkväll! Äntligenäntligenäntligen alltså! Ska iväg och repa uppe på dundret om dryga timmen. hade verkligen velat hinna med lite snowboardåkning men den får vänta till nästa helg iallafall. Hejhopp!

ljusfontänen och julgranen

Var på ungdomsfullmäktige. käftade med ett par politiker. Fotade fina Louise och Moa. Fotade mig och Moa ( ehe) Konstaterade att det är väldans fint inne i stan just nu. Köpte en skjorta på rea (mommo köpte) som jag ska visa sen. Ska kolla criminal minds nu. Godnatt.

jukeboxing away

Provar på en liten snabb morgonvisit här på bloggen. Har på mig mina båda älsklingskläder idag, känner mig så himla bekväm! Ska dra iväg på ungdomsfullmäktige snart och sedan rep resten av kvällen. Ha en bäst dag!

Farozonen

Taggar julkonsert ikväll med Anna-Lotta Larsson. Kom gärna och titta på den klockan sju på sjöparken!

så underbart att man önskade att det aldrig hade hänt

Idag har vi inte pratat på två veckor. Tur att jag inte hinner vara ledsen med allt som händer just nu för annars hade jag kanske brutit ihop. Älskar det jag gör just nu och även fast det är stressigt med allt runt omkring jul så älskar jag känslan av att stå på scenen med alla andra och sjunga för full hals, att ha rep i tre timmar och även om halsen dör så är det ändå mysigt på något sätt. Det enda som saknas är någon som vill vara nära och vill hålla om. Kanske är det du fast kanske inte. Ingen vet och jag har inte tid så sluta förfölja mig i tankarna hela tiden och göra så att jag glömmer allt det roliga och stressiga jag har att göra. Sluta.

Talk that talk

Byxor från Urban, skjorta från monki och tröja från weekday fast systers garderob.

Wolf pack

bakade scones till frukost, åkte och handlade med mamma, fick veta att det har brunnit i våran biosalong så det blir ingen bio för oss idag, ska göra läxor nu, har på mig min hm klänning jag köpte i somras, hejdå.

Du hade fel och blev eld och lågor

Hälsade på tomtar på hembygdsgården med familjen just. Fikade, sjöng allsång, köpte lotter och lyssnade på när alla tomtar hade deras årliga rådslag om vilket datum julen skulle vara på i år. De kom fram till att den 24 december skulle passa utmärkt. tur tyckte jag. Idag ska vi äta laxpasta, wohoo!

en fredag men Karin, världens finaste

Åt hemmagjord pizza med pappa vilket är typ det bästa som finns
försökte fota finkarin men hon gömde sig med händerna
Fotade såklart mig själv som den bloggare jag är, lånade karins skjorta som jag sen "råkade" ha på mig när jag gick hem i snön. Kan inte låta bli att vara lite rädd när jag går själv på kvällen men det var ändå mysigt att promenera när det bet i kinderna av dom älskade minusgraderna igår.

Såg du mig såg du att det var jag?

Såhär kan det se ut en fredagsnatt, äntligen finsnön på gatan och fin väska på armen. Kvällens låt är ted gärdestad med oh, vilken härlig dag. lyssnalyssnalyssna

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Ville visa min nya alldeles underbara väska från urban outfitters jag fick med posten här om dagen. Älskar den så att jag inte vågar använda den! shortsen är ett rödakorsetfynd från i somras och skjortan från Monki. Ikväll ska jag till Karin och titta idol och mysa järnet som ungefär hela sverige också gör på fredagar, typisk svennevarning. Vad ska ni göra ikväll? Hoppas på något riktigt kul, go crazyy!

Så efterlängtat

8e612141001415e14ec52651_large
måste bara få ut min glädje någonstans och säga att DET SNÖAR!!!!!!

som solen som månen som du och som jag

Allting är från monki och jag är helt kär. speciellt klänningen, skorna, halsduken och underkläderna, åh snälla jultomten ge mig ett fett presentkort så dom blir minaaa!

undanflykter och självanklagan

Skjorta från cubus, jeans från urban outfitters, hatt från monki och glittrig tröja från lindex.

Black light shines

Sportar nyfrilla, nyfärg och nytröja ikväll! Himla nöjd och allt sånt. Nu är det kör och sen core. adíos!

Happy Partyy

Firade Naima igår och idag på hennes sextonde födelsedag! Himla fina tjejer hela bunten och behövde verkligen en helg med massor med kul och skratt. Tack för att ni finns!

folkligt

outfit från förra veckan, tog på mig allt varmt som fanns i garderoben. Gillar speciellt tjocktröjan som är från min farfar. Firar Naimas födelsedag i porjus igår och idag och uppdaterar lite senare, hejrååå!

Välkommen!

Välkommen till min blogg! Har förut varit HÄR på spotlife.se men bestämde mig helt enkelt för att byta bloggdomän men behålla samma namn så det inte blir så tjorvigt att hitta mig iallafall! designen är under produktion så ha överseende thank yo! Cheers to new beginnings everyone!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0