Det är bara maten som fastnar på bild... Veckans high lights!


1. Megagott olivbröd
2. Helgfrukost 7 på morgonen
3. Årets första våffla+ jordgubbar med karin
4. Den optimala tomatsåsen.

Dela det på facebook

Hej. Igår hörde vi något kul på P3. Lyssna och ha kul hejdå.

flera tusen mil bort, på andra sidan jorden

farfarströja, väska från urban och mammas strumpebyxor. Nu ska jag på kör!

focus


Tänker lite på kärlek denna eftermiddag. Vilken konstig grej alltså, jag vill ha den.

hey ho lets go!

Efter otaliga felmeddelanden och telefonsamtal så är 3/5 av peace and love crew teamet redo för avgång! är sjukt mega himla pepp taggad nu när det är färdigbokat och allt. Bilderna är från helgen när jag och Linnea fotade oss i spegeln och var allmänt megataggade på kalas. Bara för att illustrera höjden på taggighet plus trehundra gånger så mycket. Hejhå vi till borlänge gå!
ps.Moa jag har ingen taggbild på dig vi måste fota lite såna för speciella tillfällen som detta!



( för fler vackra bilder som dessa, klicka HÄR)

And they try to drive that escalator into the clouds

På fredag bakade vi hemlistårta åt gustav. Brutal koncentration
Såhär fin blev den!
Vi promenerade mycket och hyrde film.
Rökte pipa.
Linnea lånade mina supertighta jeans och var snygg på lördagen när vi firade gustav.
Sen åkte jag hem efter en kväll med spel, musik, tårta och fint folk. Härimellan var jag på ledarkurs såklart också. Jag gillar luleå.

tusen år och tusen mil, vi kan åka tusen till

Imorgon ska jag till luleå och det ska bli kul kul kul. Fast mest hade jag nog behövt sova i några dygn och inte resa runt och inte sova, för min egen hälsas skull alltså bara. Hoppas med alla tummar jag har att peace and love blir av trots biljett kaos och att jag hittar fina kläder på stan, hade varit kul. Godnatt allihopa.

den där klänningen ni vet...

Idag har jag fått klänningen från Asos. supernöjd! Sitter precis och är sådär avslappnat vardagsfin och perfekt för festival. Påtal om festival så blir peace & love av för oss, så. Himla. Taggad!

aztecaztecaztec

Idag längtar jag som aldrig förr till sommaren. Peace and love blir 98% säkert av och jag får snart hem den här fina klänningen. Önskar att skorna var med bara, fin fin fina. ( klänningen kommer från asos, skorna från kanske modekungen)

två stycken idag

Först fotade jag mig denna morgon med Karins finskärp ännu en gång. Har praktiskt taget stulit det nu.
Sen fotade jag Ellenor för hon hade så fina byxor från Monki som jag med vill ha.

När jag hade inspiration...

Två outfits jag har haft i vinter när jag hade lite mer fantasi och ork till att klä mig. Måste börja använda vagabond skorna och urbanväskan snarast. Imorgon förmodligen. På tal om imorgon så är det skola imorgon. wiho. Bara fem dagar kvar till helg. Kämpa!

igår var det fint...

Igår var jag och Karin på dundet och det var fett. På kvällen lagade vi och Ella vegetariska hamburgare med kroketter, pratade om viktiga saker och såg en jättekonstig film som jag antar var cool på något sätt. American beauty hette den. Idag skulle jag vilja vara på dundret igen men istället så har jag lovat mig själv att plugga, verkligen plugga idag. Jag dör. Om jag är riktigt duktig får jag gå på core ikväll. pepp pepp pepp

från den nionde mars....

Tumblr_m0rixgfmgu1qmyzxzo1_500_large
Nu idag så slog det mig. Jag ska till Australien om knappt fyra månader! Jag fattar inte att jag har haft sån tur, tanken och längtan som slog mig första gången vi hade en utbytesstudent 2005 då jag första gången tänkte att det här måste jag bara göra (Då var jag ändå bara tio år gammal) kommer faktiskt hända. Tanken på att jag snart kommer sitta på ett plan och praktiskt taget åka till andra sidan jorden för att vara borta från familj och vänner i ett helt år gör mig helt euforisk och samtidigt skrämd från vettet. Att jag bara får chansen och att mina föräldrar verkligen har hjälpt mig komma iväg är jag så otroligt tacksam för! Jag kan bara inte få in i huvudet hur stort det är för mig och hur stolt jag faktiskt är över mig själv för att jag faktiskt vågar ta steget och lämna allt jag har över ett år. Nu när jag är påväg kan jag inte vänta på att få sätta igång på riktigt.

it's been mad from the start

Ikväll funderar jag över viktiga frågor och vill ha lite spänning i vardagen. Tänker roadtrips, festivaler och nattbad. Lånade Karins megafina skärp och kände mig fin både på fredagen och idag, framsteg framsteg.

tisdagen den 13 mars 2012

Idag har jag linne och kjol från Monki plus converse utan att ens frysa. Det är vår mina vänner!

det var ingen som sa något. Men alla visste, ja dom visste.

igår flyttade vi in i mammas hus. Tror det blir okej det här. Med lite gardiner och foton på väggarna så. Godnatt.

torsdag i svartvit

fin lovdag. Imorgon åker jag till luleå för välgörenhets konsert, shopping och Linneahäng. Längar!

they will track you like a freak, like a freak.

idag är det träning, bowling och sherlock holmes som gäller för hela slanten! Är påväg ut genom dörren om en kvart så måste sätta på mig sockar nu. tröjan är från bikbok och byxorna urban ( bälte mammas) hejdå!

Frukost

Hemmagjort bröd, kiwi och hallonbanan smoothie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bröd:
2 dl rågmjöl
1,5 dl linfrön
1/2 dl solrösfrön
1 dl rågkross
ca 7 torkade aprikoser ( hackade)
1 dl russin
6 rutor mörk bakchoklad
1 banan
3 dl fil
1 dl mörk sirap
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
ca 1 tsk salt
blanda alla ingredienser i en bunke och häll i en form ( se förra inlägget), toppa med pumpakärnor sätt ungen på ca 125 grader och grädda brödet ca 1 timme. klart!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ps: alla måtten är inte exakta eftersom jag hittade på brödet själv och inte använde mått förutom till saltet och bikarbonaten. Man får känna efter själv helt enkelt. kul ju!

fyra från morgonen

bakar nyttigt bröd och lyssnar på tankesmedjan i P3. Fint. Om ni nu undrar varför alla bilder är så suddiga så är det för att jag lånade min systers kamera men eftersom jag är så otroligt dålig på att ställa in rätt så blev det såhär. hejdå ha en bra onsdag.

Spotlov: bloggen tar smällen

Åkte upp på dundret med Moa i finvädret
Tvingade henne med i skogen. Skrattade bara lite när hon ramlade annars var jag en bra coach!
Tog suddiga bilder på IKEA
Gick vilse bland kartongerna
Vart fett less och ville hem fast det var kul där och vi åt goda minipizzaslices för fem kronor
Åkte till Ellenors stuga och hade det fint och mysigt
Kom hem, gick på zumba, hade skoterkurs, lagade veghampis till middag och tittade dubbelavsnitt av project runway. imellan allt det här har jag hunnit vara på mello och filmkväll med Mathilda och Ella-Maria vilket var mycket fint. Imorgon ska jag ha på mig fina kläder och träna för nu är jag frisk (typ) Godnatt!

På isen

Idag så firade jag, Alice, Evelina och Ellenor att jag blivit accepterad till Australien med att åka skridskor halv tolv på natten. Det var fint och roligt men jag har ingen karriär i den branschen tror jag. Drack thé och pratade gjorde vi också. Fin fredag, fin första lovkväll!

Hands down, i'm to proud for love

Lov, två prov avklarade och besked om att utbytesåret i Australien blir av till sommaren gör att jag ville festa till det lite med min fina klänning från weekday, svart är inte svårt, det är bäst! Ikväll ska jag+band spela på lilla-vm invigningen och jag är rätt nervös om jag ska vara ärlig, sjukt mycket folk ska det tydligen vara! Senare så ska jag och andra brudar anta utmaningen att stå på ett par skridskor, kanske rentav spela lite hockey om det är möjligt. Taggataggatagga! Ha det bäst på lovet och stackars er som inte har lov nu, det kommer bli fett!

RSS 2.0