Lesmurdie senior high school Ball 2013

Simon, Nicole + Jag och Dan 
Jag och Nicole <3 
Bilen + Kings park 
Sen regnade det lite men det här är min favorit 
Jag och Dan + coolaste bilen någonsin
Poserar sådär naturligt (faktiskt)
Sen gick vi ner för en kulle och tog en bild också. Min baldejt är Daniel från skolan och han var väldigt fin, hoppas på mer bilder från själva balen snart :) hejdåå
 
 
 

Graduation ball omglolyolo

 

Den
Hej och förlåt, jag uppdaterar alldeles för sällan! Den här veckan har jag varit glad och varit med kompisar och pluggat (ja jag vet, vad hände lixom!?!) och ikväll så är det skolbal och jag är så nervös! Har gått all in och ska till frisören och clinique ska sminka mig tack vare min bästa värdmamma som fixade allt, hon är så bra! Till alla skypevänner hemma så tar vi tag i skypandet nästa vecka, visst då? Saknar alla hemma, fatta att det bara är 4,5 månader tills jag är på hemmaplan igen, ska ta vara till varje dag här tills dess! Annars så lyssnar jag på movits nya låt röksignaler och Jack Johnson. When in doubt, peace and pout! 

Star fish

Bild 1: En strand. Åh vad jag älskar stranden<3
BIld 2: Min bästis i skolan ju, Patrick starfish 
 
Ps: Ska iväg till The Pinnacles med Lina och hennes familj i helgen, så pepp pepp pepp! 

igår gjorde jag det här

Gick till frisören! Jag färjade bort allt det blonda (gula) och nu är jag mörk igen. vet inte om jag gillar det riktigt men vänjer mig förhoppningsvis snart. De missnöjda minerna kommer från att ha varit i plus 40 fyra dagar i sträck och jag är helt död och min kropp är helt död. Orkar. Inte. Mer. Har bokat min biljett hem till sve nu och jag kommer hem den 13 juli, känns knäppt, sorgligt och fint på samma gång, vill inte åka hem lika mycket som jag saknar allt hemma. Perfekt hade det varit om jag kunde sätta ihop min värld här med den hemma och få en überunderbar värld! Älskar australien (inte nu med värmen men annars) älskar mina fina vänner här också, bästa valet jag har gjort i mitt liv var att åka hit! Hejdå jag ska gå och ligga under fläkten och tänka på glass. 

fredag den åttonde februari

Idag ville jag ha långbyxor på mig, det är 35 grader men iallafall. Efter en vecka av skola så känns det skönt med helg och jag tycker alla ska läsa min älskade systers inlägg om vikthets/fuck the system (ja det är en länk) För hon är min idol och hon är också ganska så bäst. Ha en bra helg alla, puss. 
 
 
ps. Idag har jag varit i Australien 205 dagar. Det är ganska länge det hörni. Vad coolt!

tre veckor i paradiset

Hej allihopa! Nu var det ju jättelänge sen jag bloggade och min ursäkt är att Mommo och Moffa kom hit för att spendera 3 veckor med mig och det var så himla kul och härligt att se dem igen efter 6,5 månader! Bilderna är från allt kul vi gjorde som att åka till stranden, turista i södra WA, äta god mat, shoppa (till mig hehe), åka runt på alla sevärda ställen jag älskar, vara med min värdfamilj, träffa mina kompisar m.m. Åh vad det var bra och fast jag är lite nere nu så känns det ändå helt okej, mer än halva tiden har ju gått och om fem månader sitter jag på ett plan påväg tillbaka till min älskade familj och vänner. Hur bra jag än har det här och hur mycket fina människor som jag kommer ha kontakt med i framtiden jag än träffar så saknas alltid familjen där brevid mig. Det är inte full lycka utan dem! Nu har skolan börjat och jag lär mig massa svåra ord på engelska och det är ju kul. Puss hej 

RSS 2.0