NW Safari part II


swim, until you can't see land

saker som är braiga just nu:
- Jag fick min leavers jacket idag och den är så super cool och jag ska visa den snart
- Jag har så underbara vänner både här och hemma i Sverige
- Igår sa en tjej till mig att jag såg smal ut och det var kul att höra även om jag inte förstår hur det är en komplimang riktigt. Hon hade ju bara kunnat säga att jag ser hälsosam ut? Fast ändå, självförtroende boost. 
- Jag har en fin fin fin klänning och en tillställning att använda den på snart.
- Om 6 veckor får jag träffa min underbara familj och mina fina Sverige vänner <3 <3 <3
- Jag är inte sjuk, jippie!
- Nästa helg ska jag plus några kompisar fira 18 års dag med rosa champange! 
 
Saker som är mindra braiga just nu:
- Har bara ynka 6 veckor kvar i detta underbara land 
- Det är kallare här än i Sverige, Whaaaat?
- Jag slog benet på min resa och nu har jag ännu ett ärr på mitt redan ärrfulla smalben. 
- Jag har ångest över att börja skolan igen hemma, hur räknar man matte lixom?
 
 
Livet är rätt fint just nu. 

NW Safari part I

att försöka förklara för er hur underbar den här resan har varit är alldeles för svårt för att jag ska orka med det. Aldrig i mitt liv har jag upplevt så mycket underbart under en så kort tid med vänner jag förhoppningsvis kommer behålla hela livet. Bilderna ovan är från den fösta delen av våran resa och jag tror det blir iallafall 4 delar till innan jag har fått med ungefär 1/20 av mina bilder. Hejdå 

goody two shoes

låter två halvsuddiga bilder bli mitt sista avsked för att hatten är min fina vän Giullana's och jag gillar mina shorts. NU ÅKER VI HEJDÅ!! 

hej, fast hejdå. Typ.

Imorgon åker jag iväg, 2,5 veckor med äventyr och nya upplevelser varenda dag och det känns som att det kommer bli fantastiskt.  Ovan är en liten liten karta rutten vi kommer bussa, totalt 48 timmar på en buss men vad gör det mef 29 andra helt underbara människor? Jag är nervös för ibland måste vi gräva ett hål i marken för att gå på toaletten och ibland kommer vi se meterlånga ormar ligga döda på vägkanten men jag ser verkligen fram emot att se mer av detta underbara land och det känns lite som en avslutningsresa fast jag har 6 veckor kvar när jag kommer tillbaka. Hoppas ni alla får 2,5 härliga veckor och jag kommer ha så mycket bilder att visa sen när jag är hemma igen. Byee! 

Måndag, sjätte maj tjugo dagar till min födelsedag

Idag träffade jag min fina vän Giullana på staden
Vi hittade ett nytt, coolt, fint och billigt café och åt grillade mackor och drack thé i evigheter
Sen gick vi till Retro Safari och kände på fina klänningar och väskor ett tag 
Giullana åkte till universitetet och jag gick på kyrkupptäcksfärd medan jag väntade på bussen hem. 


 

Jack's second birthday party

Bästa värdfamiljen någonsin alltså. 

foton, safari, löpning, sjukdom och längtan


 

Obligatoriska foton av blommor och träd + några på mig för att inviga min nya kamera! Idag är det exakt 7 dagar tills jag plus 29 andra utbytesstudenter åker på en två och en halv veckas safari upp i de norra delarna av WA och det kommer bli helt underbart om man ska tro de som har varit på den förut. korallrev, whale sharks, klättring, guldgruvor, sova under stjärnorna, vattenfall och så mycket mer, det kommer bli fantastiskt!
 
Idag gör jag inget och försöker bota halsont som kom igårkväll efter att jag och Outi sprang 11 km utan att stanna, trodde aldrig att jag skulle klara det och vi gjorde det på 1 timme och 10 minuter, inte illa! betalar för det nu men det var det värt, tror jag... Och Sverige, nu kommer jag hem om 69 dagar, fattar inte att det har gått så länge redan! 

Okej livet, du äger ju

maaahh kolla på min kamera folk!! Älskar den så så så mycket äntligen alltså!!! Canon 600d, du är min bara min <3 <3 <3 <3 

RSS 2.0