Frukost

Hemmagjort bröd, kiwi och hallonbanan smoothie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bröd:
2 dl rågmjöl
1,5 dl linfrön
1/2 dl solrösfrön
1 dl rågkross
ca 7 torkade aprikoser ( hackade)
1 dl russin
6 rutor mörk bakchoklad
1 banan
3 dl fil
1 dl mörk sirap
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
ca 1 tsk salt
blanda alla ingredienser i en bunke och häll i en form ( se förra inlägget), toppa med pumpakärnor sätt ungen på ca 125 grader och grädda brödet ca 1 timme. klart!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ps: alla måtten är inte exakta eftersom jag hittade på brödet själv och inte använde mått förutom till saltet och bikarbonaten. Man får känna efter själv helt enkelt. kul ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0