More Dunsborough because amazingDunsborough heaven

This weekend I went to Dunsborough with my host fathers sister and her daughter Alice. We hung around the beaches down there and had amazing breakfasts at small cafe's in the town centre. 3 days away from everything and nothing and I loved it so much. South WA is probably one of the most beautiful places you can go to in the world and I wish everyone could see it with me. Goodnight xx 

lovet dag 4

här är jag från instagram. Jag köpte en scrunchie (hur det nu stavas bla bla) och det är bra för man kan som gömma det skitiga håret i en söt sak. Sen åkte mina värdföräldrar iväg på maskerad party som Indiana Jones och Marilyn Monroe. På trean är jag och Outi och ser på Jurassic Park i 3D (WOWOOW) Älskar dom filmerna. Fyra är jag och min tiger till baddräkt som jag köpte från Monki för 1000 år sen typ. Hejdåå

carpe Diem

Hej vänner, ovänner och familj. Förra fredagen passerade jag 3 månaders markeringen vilket betyder att jag idag har exakt 2 månader och 3 veckor kvar. Det känns helt otroligt sinnessjukt knäppt och jag fattar inte vart de senaste 9 månaderna tog vägen, helt plötsligt så är jag bara här i april. Idag började jag tänka på vad sjukt det är att jag inte har kramat min familj på snart ett helt år och att jag inte har pratat mitt eget språk i vardagen på lika länge. Jag tror inte jag förstod vilken utmaning jag utsatte mig själv för när jag satte mig på planet hit och om jag hade vetat hur mycket man får anstränga sig varje dag de första månaderna för att passa in, skaffa kompisar och lära känna sin familj så hade jag nog inte varit lika modig som jag var då, för 9 månader sen. Nu när jag har gått igenom allt det jobbiga så kan jag konstatera att det var så megavärt allt det där för nu är det så himla bäst och jag är så stolt över mig själv för att jag har gjort vad jag gjort och att jag bara vågade släppa allt jag hade. Jag tänker tillbaka på när jag kom hit och min första värdmamma kramade om mig jättehårt och pussade mig på kinderna flera tusen gånger och jag tänkte "vad fan gör jag här?" Jag var verkligen livrädd! 
 
Mina sista 11 veckor ska jag carpa diem så mycket det bara går och bara göra göra göra göra inte tänka tänka tänka. Jag vill skrika ut över världen till alla ungdomar "åk iväg! släpp det bekväma, åk ut i världen och upplev, skaffa nya vänner och kontakter, utmana dig själv medan du har möjligheten kvar! DO IT.
 
Över och ut. Slut 
 
ps. utbytesår äger rotary äger tack för mig. 

baby baby don't save me

De här bilderna summerar min helg rätt bra. smygfota med telefonen under föreläsningar som var inte så intressanta men det fanns vissa guldklimpar såklart. Älskar iallafall mina utbytesfinisar som gör de tråkigaste saker som att diska hur megakul som helst. Puss puss puss 

bergsklättring>konferens

Nu åker jag + mina distriktsvänner på konferens hela helgen för att prata om vårat utbytesår med rotarianer och annat sånt. Hade kunnat vara påväg till Margaret River nu men skolan för att klättra i berg och firas ner i grottor så det känns lite surt men tröstar mig med att vi kommer göra massor av sånt på safarin som är om en månad ungefär exakt så det är okej. Hoppas alla får en fin helg, puss! 

Olle Nyberg

Just nu är han nog den jag spelar mest på spotify, älskar mixen av någon slags country och blues typ och det äger. 
 
 
 

Rotto, exchange students

Stephanie (peru) jag och Outi (finland) notera hud och färg tonerna, rätt coolt 
Konrad äter chips 
Sen var jag kapten 
Och vi badade
Och styrde båten, marion (frankrike) och Kiki (japan)
Jag och Kiki som fyllde 17 år idag!!!! 
här åker vi mera båt
och det är så himla fantastiskt ute på havet 
 
En heldag med utbytesstudenter, nya och gamla ute på de vida haven och rottnest island i underbart väder i underbar stad. Alltså utbytesåret blir bättre och bättre för varje sekund som går, tiden måste sakta ner typ, nu. 

cottesloe beach foreveeerrr

I lördags åkte jag och Giullana till stranden för att suga åt oss all D vitamin vi kan innan det är för kallt att åka dit (typ i juni haha) När hon åkte hem träffade jag fina utbytesstudenter för en fika på favorit Dome och pratade om livet och safarin i maj, så snart!! Helger äger.

Mallorca 2013

Sista veckan på sommarlovet så har Mommo och Moffa bokat en resa till Mallorca, Alcudia åt hela familjen, plus kusiner och pojkvänner, hela köret! Förstår inte hur underbara dom är och det ska bli så himla härligt att åka iväg med familjen och bara vara i en vecka innan det riktiga livet börjar för mig, ett sista äventyr, typ. Sen ser det ju helt otroligt fint ut med spa och gym wooooww 

Mina favoritställen

1. GENERALPANTS- Finaste coolaste affären men ack så dyr (såklart) Det här är iallafall min favoritaffär alla gånger.
 
2. T2- som den thé älskare jag är så hälsar jag på här ungerfär varje gång jag är inne i stan, smakar nya thé sorter och vill köpa alla muggar som finns där. 
3. POLKA DOT VINTAGE MARKETS- det här är ju inte en affär men det är en vintage marknad som hålls ungefär en gång i månaden och den är så fantastisk. 
4. DOME- Ungerfär tidernas finaste fik kedja som bara finns i Australien (tror jag?) Bästa latten och underbara tak. 

5. JUS BURGERS- Organiska hamburgare, vad mer behöver jag säga? Godaste veganska hamburgare och det är som om himlen är i din mun. 
6. 78 RECORDS- Här kan man vara flera timmar och bara lyssna på bra skivor och drömma om att en dag äga en egen LP spelare och kunna köpa sina favoritartisters LP-skivor och dö.
7. JAVA JUICE- Inte världens mest attraktiva ställe men prova deras acqai smoothie och så är du fast. Älskar smoothies! 
 
 
Kommer sakna alla dom här underbara ställena när jag åker hem till sverige igen. Har inte tänkt på att berätta om dom för er förrän nu idag när jag kom på hur mycket av min tid jag spenderar på de här smultronställena i min stad. (Jag har tagit bilderna från google, därav de skilda storlekarna hehe)
 

RSS 2.0