waking up in the morning

bild teasers som man kan säga, jag är för slö och idag ska jag på skyfall med Lina och det ska bli värsta kul ju! Jag är lite upprörd eftersom jag har fått reda på att Australien inte firar advent här, alltså va!? Julen här down under är underlig men imorgon ska jag köpa julklappar, kul kul kul!

hej tappra läsare...

Jag är hemma från min Gold Fields trip och det var hur bra, kul, fantastiskt som helst och nu är jag helt slut, trött, lycklig som helst. Jag är taggad på att vara "hemma" i Perth hela December för att
1. Det är varmt så man kan bada
2. Alla mina fina vänner är här
3. Sommar partyn blandat med jul partyn och det är konstigt men kul.
4. Julen är nära och det är ju också konstigt med plus 30 liksom. men Kul.
5. Jag ska sjunga någonstans på tisdag.
6. jag har träffat en svensk kvinna som jag ska fira lucia med, yay!

Bilder från min resa kommer inom en snar framtid, problemet är att det är ca 600 bilder på mitt minneskort nu, blehhh.....

see yaa!

Melbourne

En dag I St Kilda stirrandes på bakverk ungefär hela tiden men orkade stå emot. 
jag var turist utanför Luna Park ( som förvövrigt var strängd)
Jag och Tash åkte in till Melbourne City och här är jag som turist igen...
Jag tyckte Perth var stort innan jag såg melbourne som är ungefär 4 gånger så stort, också hur fint och kulturellt som helst överallt!
Här är min älskade Tash, fattar inte att vi inte hade setts på ca 2 år innan den här veckan!
Smög in på Crown Hotel och gapade åt deras jul dekoration, Det här är alltså det lyxigaste hotellet i hela Melbourne och det syntes. Har aldrig känt mig så fattig som de tio minuterna jag spenderade där, en dag alltså. En dag...
Jag fick åka i en gammal spårvagn som har varit lite av en barndoms dröm för mig, det var lika bra som jag hade tänkt mig och pratarmannen pratade med brittisk engelska som det ska vara.
Här poserar jag inte i "the Eureka tower" som man ska åka upp i för att se utsiken. Det var för dyrt så jag och Tash smög in på ännu ett hotell och hängde i loungen ett tag, inga problem och billig utsikt över Melbourne. Win win!
Jag skrattade länge åt denna syn, vad är det ens!? En tradition sen lååångt tillbaka och alla domare bär dessa små peruker och det är ju hur roligt som helst! 
 
------------------
 
Jag är så trött. Imorgon åker jag iväg igen men efter att ha blivit nominerad årets sämsta bloggerska så tänkte jag att jag måste visa dessa bilder innan jag åker iallafall. Jag hade så himla kul hela tiden och jag vill verkligen åka tillbaka till Melbourne igen och hinna med mer än nu, det finns verkligen oändligt med saker att se och göra! Åker som sagt var iväg imorgon på en tio dagars resa ner till södra delarna av WA med 8 andra studenter, jag är så taggad! Godnatt vänner.

Om 8,5 timmar....

....Sitter jag på ett flyg påväg till Melbourne och till underbara Tash! För er som inte vet så var hon utbytestudent hos oss i Sverige för ca 2 år sedan och nu äntligen så ska vi ses igen, jag är så taggad så jag dör! jag återvänder "hem" till Perth på Fredag med bilder och annat spännande. Till Sverige: Fattar inte att ni har snö och åker skidor nu, jag är så avundsjuk och vill åka snowboard typ igår! Älskar snö alltså. 

Dinner Dance

Lesmurdie Senior High School Dinner dance 2012. Alltså fy fan vad kul och bra det var, så högt över förväntan! Nu är både jag och mina sönderdansade fötter påväg att svimma av trötthet men jag är lycklig ikväll. Åh så bra. 

the boys

två av mina absoluta favoritpojkar från Brazilien och Italien och jag en onsdageftermiddag på Perth Esplanade busport. Vem visste att det kunde vara så kul att vänta på bussen? 

Behind the bush

Posar bakom växterna denna onsdagsmorgon. Jag är glad för jag har lov nu i nästan tre månder, TRE MÅNADER people! Idag ska jag åka in till stan och handla viktigheter och äta svensk lunch på miss maud med min finne Outi. Det ska bli kul. Hon är så bra. Hejdå. 

what are you doing today?

skypade med gustav till ett på natten, sov till halv tre på dagen, missade skolan, åt asgod frukost (avokadomacka, blåbär och yoghurt, grönt the), var ute och sprang, dog för hela kalamunda är fullt av backar som man måste ta sig upp för, längtar till fredag för då är det dinner dance i skolan, längtar till söndag för då åker jag till melbourne, saknar mig kära syster och vill att hon ska komma till melbourne med mig. Bra dag idag, fast jag sov för länge. 

what are you doing today?

 

Rotary- I love you

Idag samlades de flesta av alla utbytestudenter för att göra reklam för Rotary ungdomsutbyte, hur lätt och kul som helst eftersom det finns ungefär en miljon bra saker att berätta om och lika många underbara länder att åka till, tror vi alla nästan tvingade på människorna våra egna länder! Efter att ha rekryterat ett par ungdomar, trots stormen som kom ( det haglade, regnade, blåste och åskade på samma gång) så promenerade vi till IKEA, jag kände mig stolt när alla provade "Swedish Meetballs" och älskade det och de hade importerat ( fy så dåligt för miljön alltså) svenskt lösviktsgodis och jag var i himlen trots att det var äckligt dyrt. Jag försökte få rabatt genom att säga att jag var från Sverige men det funkade inte! 
 
Jag förundras fortfarande av hur lyckligt lottad jag är som har fått åka på den här resan, det bästa jag gjort! Trots hemlängtan och allt annat som kommer med allt det roliga så är jag i ett underbart land, träffar underbara människor och får göra underbara resor hela tiden. Åker till exempel till Melbourne om en vecka, mellanlandar hemma i Perth för att sedan fortsätta resa med ett tiotal andra studenter ner till södra delen av WA. Fett! 
 
Hoppas alla har det bra i höst sverige, jag saknar faktiskt höstmyset och raggsockorna! 

Bali part II

Fortsätter min Bali bildvisning nu, det kommer bli minst 3 inlägg till innan jag är färdig men det är ju bara kul. Bali alltså. 

RSS 2.0